BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 3, 2010

LYnda Beaubelle Spa Open HouseLYnda Beubell Spa semalam mengadakan jamuan rumah terbuka Hari Raya untuk pelanggan-pelanggan yang setia dan juga kawan2 lama.Ramai juga jemputan yang datang termasuk Datin N,kawan lama yang dah lama tak jumpa,  Nampaknnya pertemuan semalam menambah mengeratkan lagi silaturrahim dengan kawan2 lama dan baru, juga "Kak Pah " kita yang glamour gitu,.
Mercato Aesthetic memang sudah lama beroperasi.Selain menawarkan rawatan muka, ia juga ada menawarkan pakej untuk rawatan Body treatment, massage, Breast treatment dll. Banyaklah juga offer yang di tawarkan oleh Lynda untuk menarik pelanggan ke Spa nya ini yang terletak di Jelatek Business Centre.
So banyak lagi acara makan2 sebegini, takyahler nak di kuarkan semua, mana larat nak buat,cuma tunggu lah penutup Hari Raya di rumah Datin Normadiah di Subang Jaya next week... Di harap dengan penutupan acara makan2(sudah2 lah tu yer), akan di sambung pula di tempat saya nanti , insayallah,( Nak nama apo pun x reti)..
                                      
                             Cantik molek si daro sunti,
                                Duk bertimpuh di atas tikar..... 
                             Udah-udah ler tu makan tak honti-honti,
                                 Kang naik badan, den tak tau lorrrr.....................

So jumpa lagi di lain entry. Kepada pengunjung sonyap, blog den ni taklah canggih,nak letak trafik pun den tak roti... tp tinggalkan jejak....walau sekadar :hello"... Bye

0 comments: